16.04.2021

У фаховому коледжі провели обласне методичне об’єднання викладачів суспільних дисциплін

Відбулося обласне методичне об’єднання викладачів суспільних дисциплін

14 квітня у стінах Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки відбулось обласне методичне об’єднання викладачів суспільних дисциплін закладів фахової перед вищої освіти в онлайн режимі.

Із вітальним словом до учасників онлайн заходу звернулися директор фахового коледжу Станіслав Щеблюк та голова обласного методичного об’єднання викладачів суспільних дисциплін  Галина Єрко.

Розповів про дослідницьку роботу фахового коледжу в ретроспективі змін освітнього законодавства кандидат історичних наук, викладач історії та суспільних дисциплін Олександр Ткачик

Катерина Макарук – голова циклової комісії історії та суспільствознавства доповіла про систему інноваційних принципів і методів вивчення історії та суспільних дисциплін у закладах фахової перед вищої освіти.

А викладач-методист, спеціаліст вищої категорії, викладач суспільних дисциплін Лідія Бардюк підготувала разом зі студентами першого курсу відео заняття з навчальної дисципліни «Мистецтво» на тему: «Живопис Волині через експозицію музеїв міста Луцька».

Учасники обласного методичне об’єднання викладачів суспільних дисциплін подякували за підготовку професійних змістовних і цікавих доповідей викладачам фахового коледжу та студентам, які долучилися до створення заняття з «Мистецтва».

Матеріали засідання можна переглянути на сайті Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки  в розділі «Діяльність» - «Дослідна робота» - «Обласні методичні об’єднання».

Відео заняття буде доступне для перегляду на youtube-каналі фахового коледжу.