12.12.2022

Триває тиждень доброчесності!

Триває тиждень доброчесності!

З 1 по 9 грудня 2022 року Управління просвітницької роботи та навчальних програм Національного агентства з питань запобігання корупції ініціювало проведення Тижня доброчесності, до якого долучилася здобувачі освіти та викладачі фахового коледжу.

21 жовтня - Міжнародний день академічної доброчесності. Україна вперше долучилася до відзначення цього Дня у 2020 році. Традиційними у ФК є заходи з популяризації основ інформаційної культури і доброчесності та підвищення рівня обізнаності усіх учасників освітнього процесу.

Цього року НАЗК оновило Посібник для вчителя “Тиждень доброчесності”, який знаходиться у вільному доступі для зацікавлених педагогів. Ознайомитится із цим Посібником можна за наступним посиланням.

https://prosvita.nazk.gov.ua/.../Posibnyk-dlya-vchytelya...

9 грудня — Міжнародний день боротьби з корупцією. Нетерпимість до корупції та дотримання принципів нульової толерантності до будь-яких її проявів є однією із засад державної політики у сфері освіти та одним із основних принципів освітньої діяльності. Саме тому у фаховому коледжі систематично проводяться зустрічі, тренінги та навчання серед здобувачів освіти щодо дотримання антикорупційного законодавства.

Ми всі хочемо жити в розвиненому суспільстві, яке базується на взаємній повазі, честі та гідності.

Тож будьмо доброчесними!