17.10.2023

Третє засідання педагогічної ради

Третє засідання педагогічної ради

16 жовтня у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки відбулось третє засідання педагогічної ради на якому обговорювались важливі питання освітнього процесу закладу.
Заступник директора Ігор Макарук повідомив про завершення педагогічного експерименту 2022-2023 навчального року та представив на схвалення Правила і процедури оцінювання навчальної, методичної, інноваційної, організаційної та іншої педагогічної діяльності педагогічних працівників фахового коледжу, адже основна мета оцінювання педагогічних працівників – їх безперервний професійний розвиток, заохочення до активної освітньої, наукової, виховної, громадської, профорієнтаційної діяльності, стимулювання різних видів діяльності в рамках безперервного циклу особистого професійного вдосконалення, утвердження визначальної ролі викладачів у підвищенні якості контингенту здобувачів освіти, створенні якісного педагогічного досвіду в підготовці висококваліфікованих фахівців.
Про підсумки вступної компанії 2023 року розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Руслана Щебет. У звіті вона звернула увагу на те, що робота приймальної комісії була організована якісно, а ефективну та злагоджену роботу забезпечили профорієнтаційні консультації, швидка реєстрація заяв вступників в системі ЄДЕБО, поінформованість усіх працівників з питань організації та проведення вступної кампанії, безперебійна робота сайту фахового коледжу з постійним оновленням інформації.
Положення про інститут наставництва та навчання педагогічних працівників фахового коледжу представила на обговорення та схвалення завідувачка навчально-методичним кабінетом Наталія Протасюк.
І вже традиційно педагогічною радою слухалось питання про визнання результатів підвищення кваліфікації педагогічних працівників. За результатами доповідей було визнано підвищення кваліфікації Івана Черевка, Наталії Денисюк, Наталії Трофимчук.