04.10.2021

Святковий концерт та нагородження працівників фахового коледжу до Дня працівників освіти

Святковий концерт та нагородження працівників фахового коледжу до Дня працівників освіти

2 жовтня в актовій залі фахового коледжу відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівників освіти.

Директор Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Станіслав Германович Щеблюк привітав усіх зі святом та вручив нагороди.

Новосад Тетяна Іванівна нагороджена нагрудним знаком «Відмінник освіти» Міністерства освіти і науки України.

Грамоту Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку кваліфікованих спеціалістів та плідну педагогічну діяльність отримали Веснянка Валентина Михайлівна, Таранчук  Оксана Григорівна, Тесунова Оксана Григорівна, Шух Вікторія Володимирівна.

Подякою Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку кваліфікованих спеціалістів та плідну педагогічну діяльність нагороджені Бардюк Лідія Василівна та Бондарук Софія Леонідівна.

Грамоту Управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації за сумлінну працю, професійну компетентність, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі Волинського краю та з нагоди Дня працівників освіти отримали Голуб Людмила Богданівна та Ткачик Олександр Олександрович.

Дипломами Управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації за активну участь у ХХVІ обласній виставці дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині», змістовні напрацювання із впровадження інноваційних педагогічних технологій в освітній процес  нагороджені Новосад Тетяна Іванівна, Жукова Дарія Володимирівна, Веремей Світлана Василівна, Ковальчук Ніна Михайлівна.

Нагороджені авторські колективи за збірник тез доповідей 13 та 14 Міжнародної студентської наукової конференції «Молодь як стратегічний потенціал розбудови національної економіки» та за завдання олімпіади та зошит для виконання лабораторних та практичних робіт з навчальної дисципліни «Природничі науки. Біологія і екологія».

Грамотами Фахового коледжу технологій, бізнесу та права за вагомий внесок у розвиток професійної підготовки студентської молоді, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника освіти нагороджені Новосад Ніна Петрівна, Черевко Іван Гнатович, Камінська Тетяна Петрівна, Ткачук Ніна Миколаївна.

Фаховий коледж технологій, бізнесу та права нагороджений грамотою і кубком за зайняте друге місце у комплексному заліку XXVII обласної спартакіади серед студентів закладів фахової перед вищої освіти 2019-2020 навчального року.

Протягом святкового концерту звучало чимало теплих слів вдячності викладачам, бухгалтерам, секретарям, працівникам відділу кадрів,  бібліотеки, архіву,  медпункту, вихователям гуртожитків, охороні і технічному персоналу коледжу.

Студент фахового коледжу Владислав Абрамов зіграв для присутніх музичну композицію  на піаніно, а випускниця нашого навчального закладу Ангеліна Марценюк виконала пісню «Водограй».