08.02.2024

Сучасні напрями удосконалення психолого-педагогічної підготовки та професійної майстерності керівників навчальних груп

Сучасні напрями удосконалення психолого-педагогічної підготовки та професійної майстерності керівників навчальних груп

Виклики сьогодення, пов’язані зі збройним вторгненням російських військ на територію України та запровадженням воєнного стану, зумовлюють застосування нових підходів до надання тих чи інших освітніх послуг, організації діяльності та проведення різного виду заходів у фаховому коледжі. Тому в сучасному освітньому середовищі надзвичайно важливим фактором успішності освітнього процесу є якість психолого-педагогічної підготовки та професійної майстерності керівників навчальних груп.
Саме така тематика була методичного семінару, який для керівників груп та викладачів організувала 7 лютого в онлайн форматі психологиня фахового коледжу Наталія Герук.
У своєму виступі вона ознайомила присутніх із основними аспектами та напрямами педагогічної та психологічної діяльності керівників груп фахового коледжу в умовах, які диктує нам час. Розкрила роль практичного психолога у підвищенні професійної майстерності керівників навчальних груп.
У ході обговорення отриманої інформації було прийняте рішення про організацію практичних занять для отримання навиків володіння певними психологічними технологіями, які можуть стати корисними в умовах сьогодення.