Співпраця з громадами у дії
18 серпня 2021 року у фаховому коледжі відбувся практичний семінар з фахівцями закладів освяти, які відповідають за діяльність харчових підрозділів, на тему: "Застосування харчових технологій у закладах освіти". У програмі семінару були підняті питання:
- Система НАССР у закладах освіти як важливий інструмент контролю безпеки харчових продуктів.
- Санітарія та гігієна: від теорії до практики.
- Форми організації харчування здобувачів освіти у сучасних умовах.
- Новітні види професійного устаткування для закладів ресторанного господарства як розумна інвестиція в безпеку харчування здобувачів освіти.
Участь у роботі практичного семінару взяли представники Центру контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, експерти-практики, розробники стандартів освіти з харчових технологій та готельно-ресторанної справи, викладачі фахового коледжу.
Завершився семінар майстер-класом із застосуванням термоміксу, який презентував випускник фахового коледжу, лауреат телепроєкту "Король десертів", шеф-кондитер Президент-готелю (м. Київ), член міжнародної організації WASK.
За підсумками семінару, його учасники отримали сертифікати.