20.08.2021

Співпраця з громадами у дії

Співпраця з громадами у дії

18 серпня 2021 року у фаховому коледжі відбувся практичний семінар з фахівцями закладів освяти, які відповідають за діяльність харчових підрозділів, на тему: "Застосування харчових технологій у закладах освіти". У програмі семінару були підняті питання:

  1. Система НАССР у закладах освіти як важливий інструмент контролю безпеки харчових продуктів.
  2. Санітарія та гігієна: від теорії до практики.
  3. Форми організації харчування здобувачів освіти у сучасних умовах.
  4. Новітні види професійного устаткування для закладів ресторанного господарства як розумна інвестиція в безпеку харчування здобувачів освіти.

Участь у роботі практичного семінару взяли представники Центру контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, експерти-практики, розробники стандартів освіти з харчових технологій та готельно-ресторанної справи, викладачі фахового коледжу.

Завершився семінар майстер-класом із застосуванням термоміксу, який презентував випускник фахового коледжу, лауреат телепроєкту "Король десертів", шеф-кондитер Президент-готелю (м. Київ), член міжнародної організації WASK.

За підсумками семінару, його учасники отримали сертифікати.