Складання здобувачами освіти групи Т-31 кваліфікаційної пробної роботи з навчально-виробничої практики.
Здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології склали кваліфікаційну пробну роботу з навчально-виробничої практики. Практичні завдання та відповіді здобувачів освіти оцінювала комісія у складі завідувачки відділення харчових технологій та заочного навчання Ніни КОВАЛЬЧУК, голови циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Тетяни НОВОСАД, викладачки Іванни КОСОВОЇ, майстрині виробничого навчання Тетяни ТРОЩУК та голови комісії шеф-кухаря кафе "Базилік" Асі ДІДУХ. Під час виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички з приготування страв і кулінарних виробів, отримані при проходженні навчально-виробничої практики, а також теоретичні знання з освітніх компонент циклу професійної підготовки.