Складання здобувачами освіти групи Р-31 кваліфікаційної пробної роботи з навчально-виробничої практики
26-27 листопада 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа склали кваліфікаційну пробну роботу з навчально-виробничої практики. Практичні завдання та відповіді здобувачів освіти оцінювала комісія у складі завідувачки відділення харчових технологій та заочного навчання Ніни КОВАЛЬЧУК, голови циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Тетяни НОВОСАД, викладачки Світлани КИСЛЯК, викладачки Іванни КОСОВОЇ та голови комісії директора РК "Рестпарк" Назара ГУСАКА. Під час виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички з обслуговування відвідувачів, підбору посуду, приборів до страв та напоїв, сервування столів, складання серветок, подавання страв та напоїв, отримані при проходженні навчально-виробничої практики, а також теоретичні знання з освітніх компонент циклу професійної підготовки.