04.12.2023

Складання кваліфікаційної пробної роботи з навчально-виробничої практики здобувачами освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології

Складання кваліфікаційної пробної роботи з навчально-виробничої практики здобувачами освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології

30 листопада та 01 грудня 2023 року здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології склали кваліфікаційну пробну роботу з навчально-виробничої практики. Практичні завдання та відповіді здобувачів освіти оцінювала комісія у складі завідувачки відділенням харчових технологій та заочного навчання Ніни КОВАЛЬЧУК, голови циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Тетяни НОВОСАД, майстра виробничого навчання Андрія ЦЬОСЯ, викладачки Софії БОНДАРУК та голови комісії шеф-кухаря кафе "Базилік" Асі ДІДУХ. Під час виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички з приготування страв і кулінарних виробів, отримані при проходженні навчально-виробничої практики, а також теоретичні знання з освітніх компонент циклу професійної підготовки.