15.10.2025

Проведення консультації з навчально-виробничої практики на базі практики піцерії "Дядя піца"

Проведення консультації з навчально-виробничої практики на базі практики піцерії "Дядя піца"

13 жовтня 2025 року відбулася консультація в групі Т-32 спеціальності 181 Харчові технології на базі практики піцерії "Дядя піца" під керівництвом майстра виробничого навчання Миколи ПОТРАПЕЛЮКА на тему: "Оволодіння технологією страв із нерибної сировини моря". Під час консультації, здобувачі освіти опанували знання та навички з розрахунку сировини для приготування страв з морепродуктів, технологічні процеси, які застосовують на базі практики для приготування страв із морепродуктів, проведення бракеражу, дотримання вимог санітарії та гігієни, правила техніки безпеки та охорони праці.