
Профорієнтаційні заходи для здобувачів освіти Підгайцівського ліцею Підгайцівської сільської ради Луцького району Волинської області
Циклова комісія харчових технологій та готельно-ресторанної справи у рамках профорієнтаційної роботи провели майстер-класи для учнів 9-х та 11-х класів Підгайцівського ліцею Підгайцівської сільської ради Луцького району Волинської області.
Голова циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Тетяна НОВОСАД ознайомила учнів зі спеціальностями G13 Харчові технології та J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, роздала матеріали з контактами та посиланнями на соцмережі і сайт Фахового коледжу.
Під час заходу здобувачка освіти групи Т-32 Дейна Анастасія представила презентацію на тему: "ДОБРА, ЧИСТА ТА ЧЕСНА ЇЖА ДЛЯ ВСІХ: ЯК SLOW FOOD ФОРМУЄ КРАЩЕ МАЙБУТНЄ ".
Викладачка Світлана КИСЛЯК акцентувала, що правильне харчування має важливе значення для життєдіяльності здорового організму та запропонувала продегустувати кекси зниженої калорійності з морквою і чорницею.
Викладачка Іванна КОСОВА ознайомила здобувачів освіти зі сторінками у соцмережах циклової комісії та демонструвала відео приготування страв під час лабораторних робіт з освітньої компоненти «Технологія виробництва кулінарної продукції».
Майстриня виробничого навчання Дарина БЕЗЕЦНА в присутності учнів продемонструвала приготування вітамінного коктейлю «Бадьорість», який учні теж мали можливість продегустувати та порівняти смакові якості.
Зустріч пройшла надзвичайно продуктивно, здобувачі освіти були дуже зацікавлені в нашому освітньому закладі, циклова комісія отримала запрошення від учнів та вчителів школи завітати ще із профорієнтаційними заходами.
Щиро дякуємо педагогічному колективу і учням Підгайцівського ліцею за теплу та дружню атмосферу, чекаємо вас у стінах Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки.