29.04.2021

Профорієнтаційна зустріч в Угринівській загальноосвітній школі

Профорієнтаційна зустріч в Угринівській загальноосвітній школі

У рамках співпраці з Городищенською ОТГ, викладачі фахового коледжу відвідали з профорієнтаційною роботою Угринівську загальноосвітню школу.

Зокрема, викладач фахового коледжу Світлана Крапостіна розповіла учням 9,10 та 11 класів Угринівської ЗОШ І-ІІІ ступеня та Колодеженського ліцею про професії, які можна здобути в коледжі.

Викладач технологічних дисциплін Софія Бондарук детальніше ознайомила присутніх про спеціальності «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа», гуртки, які можна відвідувати у фаховому коледжі та перспективи працевлаштування за цими професіями.

Уже стало хорошою традицією під час профорієнтаційних заходів показувати  виставки та проводити майстер-класи із карвінгу - мистецтва художнього різьблення по овочах і фруктах студентами відділення «Харчових технологій» під керівництвом майстра виробничого навчання Алли Шабрило.

Крім того, завідувач кафедри «Менеджменту» Волинського національного  університету імені Лесі Українки Лариса Черчик розповіла старшокласникам двох навчальних закладів Городищенської ОТГ про переваги навчання в університеті.

Начальник гуманітарного відділу Городищенської сільської ради Тетяна Міндюк та директор Угринівської загальноосвітньої школи Ольга Романюк подякували викладачам фахового коледжу за співпрацю.

Нагадаємо, що 19 березня директор Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Станіслав Щеблюк підписав договір про співпрацю з Городищенською сільською територіальною громадою на чолі з Світланою Соколюк.