31.05.2024

Профорієнтаційна робота циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційна робота циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи

29 травня 2024 року циклова комісія харчових технологій та готельно-ресторанної справи у рамках профорієнтаційної роботи провели майстер-класи для учнів 9-х, 10-х та 11-х класів КЗЗСО "Боголюбського ліцею No 30 Луцької міської ради". Під час заходу голова ц/к Тетяна НОВОСАД, викладачка Світлана КИСЛЯК, майстри виробничого навчання Анастасія ВОЛКОВА та Андрій ЦЬОСЬ за локаціями демонстрували композицію з карвінгу та залучали учнів до приготування безалкогольного змішаного напою "Джміль". 
Тетяна НОВОСАД ознайомила учнів зі спеціальностями 181 Харчові технології та 241 Готельно-ресторанна справа, роздала матеріали з контактами та посиланнями на соцмережі і сайт Фахового коледжу. 
Зустріч пройшла надзвичайно продуктивно, здобувачі освіти були зацікавлені в нашому освітньому закладі, циклова комісія отримала запрошення від учнів та вчителів ліцею завітати ще із профорієнтаційними заходами. 
Щиро дякуємо педагогічному колективу і учням Боголюбського ліцею за теплу та дружню атмосферу, чекаємо вас у стінах Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки!