Пробну роботу з навчально-виробничої практики складено!
21-22 листопада здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології складали кваліфікаційну пробну роботу з навчально-виробничої практики.
Практичні завдання та відповіді здобувачів освіти оцінювала комісія у складі завідувачки відділенням харчових технологій та заочного навчання Ніни КОВАЛЬЧУК, голови циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Тетяни НОВОСАД, майстра виробничого навчання Андрія ЦЬОСЯ та голови комісії директора рекреаційного комплексу "Рестпарк" Назара ГУСАКА.
Під час виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички з приготування страв та кулінарних виробів, отримані при проходженні навчально-виробничої практики, а також теоретичні знання з освітніх компонент циклу професійної підготовки.