Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі УкраїнкиПрезентація на тему: "Добра, чиста та чесна їжа для всіх: як Slow Food формує краще майбутнє" та дегустація каші з гарбузою та родзинками
В рамках тижня "Ресторатора" циклової комісії ресторанних і крафтових технологій відбулася презентація, яку підготувала здобувачка освіти групи Т-41 Дейна Анастасія на тему: "Добра, чиста та чесна їжа для всіх: як Slow Food формує краще майбутнє" та дегустація каші з гарбузою та родзинками.
У сучасному світі, де швидкість стала ключовим фактором майже в усіх аспектах життя, харчування також підпадає під вплив культури поспіху. Проте зростаючі екологічні, соціальні та економічні виклики вимагають переосмислення наших підходів до їжі. Сьогодні, коли споживання їжі часто стає механічним і неусвідомленим процесом, рух Slow Food пропонує альтернативний підхід. Він закликає до гармонії з природою, збереження кулінарних традицій і відповідального ставлення до їжі. В Україні рух Slow Food має унікальний потенціал завдяки багатій культурній спадщині та різноманітним локальним продуктам. В презентації була розкрита дана тема і здобувачі освіти груп Т-41, Т-42, Р-31, Т-31, Т-21, Т-22 мали можливість продегустувати одну із страв здорового харчування – кашу з гарбузою та родзинками.