14.11.2025

Практичні заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й оцінка якості цукристих кондитерських виробів"

Практичні заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й оцінка якості цукристих кондитерських виробів"

В групах третього курсу ТК-31 і ТК- 33 відбулися практичні заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й оцінка якості цукристих кондитерських виробів" під керівництвом викладачки Інни ПРИЩЕПИ.
На занятті здобувачі освіти ознайомилися з методикою розпізнавання асортименту цукристих кондитерських виробів, набули практичних навичок проведення органолептичної оцінки якості зразка цукристих кондитерських виробів використовуючи нормативні документи.