Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему "Розпізнавання асортименту й оцінка якості прянощів та приправ"
Історія прянощів та їх споживання тісно пов’язане з історією людства. Середньовічна та новітня історія прянощів, їх пізнання, поширення та торгівля супроводжується господарсько-політичними потрясіннями, інтригами, війнами.
Історики вважають, що споживання прянощів відноситься до епохи неоліту, коли людина харчувалась за рахунок полювання та збору рослин, але вже уміла приготувати прості страви. Природно, що вона хотіла покращити та урізноманітнити смак їжі. Тому людина поступово знаходила нові пряні добавлення рослинного походження.
Здобувачі освіти групи ТК-32 познайомилися з сучасним асортиментом та оцінили якість прянощів та приправ під час практичного заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему "Розпізнавання асортименту й оцінка якості прянощів та приправ" під керівництвом викладачки Інни ПРИЩЕПИ.