13.10.2024
Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й оцінка якості прянощів і приправ"
Прянощі та приправи - це ті чудодійні засоби, які покращують, підкреслюють та вдосконалюють смак харчових продуктів та різноманітних страв. Їх використовували з найдавніших часів і сьогодні ми не уявляємо без них нашого життя.
На практичному занятті з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й оцінка якості прянощів і приправ" здобувачі освіти групи ТК-31 ознайомилися із асортиментом різних прянощів та приправ та оцінили якість натуральних зразків товарів під керівництвом викладачки Інни ПРИЩЕПИ.