01.09.2025

Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й оцінка якості борошна, крупів та макаронних виробів"

Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й оцінка якості борошна, крупів та макаронних виробів"

В групах третього курсу ТК-32 і ТК-33 спеціальності 076 Підприємництво та торгівля відбулося практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й оцінка якості борошна, крупів та макаронних виробів" під керівництвом викладачки Інни ПРИЩЕПИ. Під час заняття здобувачі освіти мали змогу ознайомитися з асортиментом борошна, крупів та макаронних виробів, набути практичних навичок проведення органолептичної оцінки якості, використовуючи нормативні документи.