
13.10.2024
Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему "Розпізнавання асортименту і оцінка якості чаю"
Корисні та цілющі властивості чаю - древнього еліксиру здоров'я, молодості та довголіття, досліджували здобувачі освіти групи ТК-32 під час практичного заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему "Розпізнавання асортименту і оцінка якості чаю" під керівництвом викладачки Інни ПРИЩЕПИ.
На занятті здобувачі освіти під час імпровізованої чайної церемонії ознайомитися з різними сортами чаю та оцінили їх якість, працюючи з натуральними зразками. Також вивчили історію чаю, сучасний асортимент, дефекти чаю, оцінили якість натуральних зразків.