Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему "Розпізнавання асортименту і оцінка якості чаю"
В професії товарознавця-комерсанта практичне вміння оцінювати якість товарів різних асортиментних груп є основою фахової діяльності.
Чай – один з найдавніших напоїв, без якого до сих пір не обходяться ні в одній європейській сім'ї, не кажучи про Піднебесну. Його походження оповите міфами і легендами, а у різних народів склалися власні чайні традиції.
Під час практичного заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему "Розпізнавання асортименту і оцінка якості чаю " здобувачі освіти групи ТК-31 під керівництвом викладачки Інни ПРИЩЕПИ ознайомитися з різними сортами чаю та оцінили їх якість, працюючи з натуральними зразками товарів.
На даному занятті здобувачі освіти познайомилися з напоєм ближче і дізналися, де почалася історія чаю, і як він підкорив світ,вивчили сучасний асортимент, дефекти чаю,оцінили якість натуральних зразків.