Розпізнавання асортименту й оцінка якості чаю
25 січня у групах третього курсу ТК-31, ТК-32 і ТК-33 відбулося практичне заняття з навчальної дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів" на тему "Розпізнавання асортименту й оцінка якості чаю".
На практичному занятті здобувачі освіти проаналізували класифікацію чаю, розглянули і охарактеризували сучасний асортимент, оцінювали натуральні зразки чаю. Оцінка якості включала дегустацію трьох зразків.
Під час заняття вони мали можливість побачити фрагменти з виробництва чаю, особливості проведення чайної церемонії та особливості оцінки якості чаю в лабораторних умовах.
Дане практичне заняття сформувало у здобувачів освіти вміння та навички розпізнавання видів чаю, вміння працювати з нормативною документацією та забезпечило отримання навичок проведення органолептичної оцінки якості чаю.