15.11.2024
Практичне заняття на тему "Розпізнавання помологічних сортів і оцінка якості свіжих плодів"
11 листопада в групах другого курсу ТК-21, ТК-22 і ТК-23 відбулося практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему "Розпізнавання помологічних сортів і оцінка якості свіжих плодів" під керівництвом викладачки Інни ПРИЩЕПИ.
Здорове харчування — мабуть, найкращий і найкорисніший тренд сучасності. Все більше українців читають у мережі відомих нутриціологів та стежать за блогерами, що активно вдосконалюють свій раціон. Спеціалісти рекомендують з’їдати протягом дня до 300‒400 г фруктів і ягід — дві порції по 150‒200 г. Споживати більше — не варто. Адже попри всю користь, треба зважати, що у них міститься фруктоза, яка у великих кількостях може нашкодити організму.