24.08.2024

Практичне заняття на тему "Розпізнавання асортименту й оцінка якості борошна,крупів та макаронних виробів"

Практичне заняття на тему "Розпізнавання асортименту й оцінка якості борошна,крупів та макаронних виробів"

Практичні заняття є невід'ємною складовою частиною підготовки фахових молодших бакалаврів з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. 
21 серпня викладачкою товарознавчих дисциплін Інною ПРИЩЕПОЮ було проведено в групах третього курсу ТК-32 і ТК-33 практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему "Розпізнавання асортименту й оцінка якості борошна,крупів та макаронних виробів".
На практичному занятті здобувачі освіти розпізнавали асортимент борошна,крупів та макаронних виробів,вчилися розв'язувати задачі використовуючи нормативні документи, набували навичок проведення органолептичних оцінки якість натуральних зразків.