08.02.2025

Планове засідання циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Планове засідання циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи

05 лютого 2025 року відбулося планове засідання циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи, на якому розглянуті наступні питання:
1. Аналіз якості проходження переддипломної практики здобувачами освіти груп Т-41,Т-42.
2. Розгляд та схвалення навчальної документації на весняний навчальний семестр 2024-2025 н. р..
3. Розгляд і затвердження екзаменаційної документації для переддипломної практики зі спеціальності Готельно-ресторанна справа (група Р- 31).
4. Про стажування та затвердження індивідуальної програми Авдєєвої А.П..
5. Обговорення результатів освітньої діяльності педагогічних працівників ц/к, які атестуються – Авдєєвої А.П. і Новосад Т.І..
6. Визначення завдань циклової комісії щодо профорієнтації на весняний семестр.
7. Якість підготовки здобувачів освіти за освітньо-професійними програмами "Готельно-ресторанна справа”, "Харчові технології", заходи, вжиті цикловою комісією та відділенням, щодо покращення її змісту.
8. Розгляд проєкту освітньо-професійної програми підготовки фахових молодших бакалаврів "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг" за спеціальністю J2 "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг" галузі знань J "Транспорт та послуги”.
На засіданні циклової комісії були присутні стейкхолдери Назар ГУСАК (РК «Рестпарк») і Світлана ДЕРКО (кафе-готель «Околиця»), представники студентського самоврядування здобувачі освіти груп Т-31, Р-21 Олександр НАТАЛИЧ спеціальності 181 Харчові технології та Серафима ШКОРБАТЮК спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, які брали активну участь в обговоренні щодо оновлення програм спеціальних освітніх компонент та проєкту освітньо-професійної програми підготовки фахових молодших бакалаврів "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг" за спеціальністю J2 "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг" галузі знань J "Транспорт та послуги”. Стейкхолдери висловлювали свої бачення та пропозиції щодо переліку компетентностей випусника, формування варіативних компонент ОПП, використання новітніх інформаційних систем у готельно-ресторанному бізнесі.