03.08.2024

Планове засідання циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Планове засідання циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи

02 серпня 2024 року відбулося планове засідання циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи, на якому розглянуті наступні питання:
1. Про внесення змін до попереднього розподілу навчального навантаження педагогічних працівників на 2024-2025 н.р..
2. Планування організаційної, освітньої, методичної, дослідницької та інших видів робіт на 2024-2025 н.р. (Затвердження плану роботи циклової комісії на 2024-2025 н.р.).
3. Розгляд та затвердження навчально-методичної документації на осінній навчальний семестр 2024-2025 н.р..
4. Розгляд та затвердження організаційної та іншої документації (плани роботи кабінетів, секцій наукового товариства тощо).
5. Розгляд і затвердження тематики курсових проєктів.
6. Розгляд і затвердження екзаменаційної документації.
7. Розгляд і затвердження базових підприємств ресторанного господарства для проходження практики студентами спеціальностей 181 Харчові технології та 241 Готельно-ресторанна справа.
8. Про атестацію членів циклової комісії на 2024-2025 н.р..
9. Розгляд та затвердження основних заходів з моніторингу освітньої діяльності циклової комісії на 2024-2025 н.р..
10. Обговорення програми тижня циклової комісії.
На засіданні циклової комісії були присутні представники студентського самоврядування здобувачі освіти груп Т-31, Р-21 Олександр НАТАЛИЧ спеціальності 181 Харчові технології, Анастасія МИСКОВЕЦЬ та Серафима ШКОРБАТЮК спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа і стейкхолдери Світлана ДЕРКО (кафе-готель "Околиця"), Назар ГУСАК (РК "Рестпарк"), які брали активну участь в обговоренні щодо оновлення програм спеціальних освітніх компонент та інших питаннях, що стосуються роботи цк.