05.05.2023

Пізнавальна просвітницька лекція для студентів-правників

Пізнавальна просвітницька лекція для студентів-правників

5 травня у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки для студентів-правників відбулася пізнавальна просвітницька лекція, яку провели регіональні представники молодіжного комітету Національної асоціації адвокатів України у Волинській області UNBA NEXT GEN  адвокати Юлія Спас та Тарас Манькут. 

Пан Тарас розповів про основні напрямки діяльності молодіжного комітету, його функції та роботу в довоєнний та післявоєнний час, а також про роботу та виклики сьогодення для молодих адвокатів. 

Пані Юлія, яка ще є викладачкою  коледжу, провела змістовну та цікаву лекцію на тему: «Стамбульська конвенція, її роль та значення», а також про заходи щодо запобігання та протидії домашньому насильству.

Дуже важливо, що в такий нелегкий час адвокати знайшли можливість комунікувати з молоддю, ділитися досвідом та проводити просвітницьку роботу серед студентства на соціально важливі теми, адже Україні потрібна розумна молодь.

Регіональне представництво молодіжного комітету Національної асоціації адвокатів України у Волинській області UNBA NEXT GEN  не стоїть осторонь соціально важливих проблем суспільства.  Такими заходами молоді адвокати заохочують молодь до захисту своїх прав.