Підсумкове засідання циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи
28 червня відбулося третє планове підсумкове засідання циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи.
У порядку денному розглянули наступні питання:
1. Обговорення результатів організації практики в 2 семестрі (доповідають керівники практики).
2. Обговорення результатів успішності здобувачів освіти за 2 семестр 2021-2022 н.р. (основний доповідач Тетяна Новосад).
3. Обговорення якості формування та результатів захисту курсових проєктів та робіт груп Т-31, Т-32, Р-31 (основний доповідач Тетяна Новосад).
4. Розгляд та схвалення аналітичної записки за підсумками роботи ц/к у 2 семестрі 2021-2022 н.р. (основний доповідач Світлана Кисляк).
5. Стан виконання методичної роботи (голова ц/к, викладачі ц/к).
6. Діяльність членів ц/к з реалізації завдань методичної проблеми Фахового коледжу на 2020-2025 н. рр. упродовж 2 семестру 2021-2022 н.р. (доповідають викладачі ц/к).
7. Обговорення звіту голови ЕК про аналіз якості підготовки спеціалістів за результатами ЕК (основний доповідач Тетяна Новосад).
8. Визначення завдання ц/к на наступний навчальний рік (голова ц/к, викладачі ц/к).
9. Різне.