07.09.2022

Підприємництво - запорука економічного зростання

Підприємництво - запорука економічного зростання

У першу неділю вересня в нашій країні відзначають День підприємця.

Для здобувачів освіти спеціальності "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" та усіх, хто бажає стати підприємцем, напередодні свята бібліотека ФКТБП ВНУ імені Лесі Українки розгорнула книжкову виставку "Підприємництво - запорука економічного зростання". Навчальні посібники, практичні курси, довідники, статті з журналів крок за кроком поведуть вас, шановні здобувачі освіти, до поставленої мети.

У сьогоднішніх динамічних та непростих умовах бути підприємцем - це справа відповідальності, ризиків та викликів. При високому рівні конкуренціі та тонкощах законодавства, податкових навантаженнях та постійних змінах умов ринку підприємець мусить залишатися мудрим та послідовним, приймати виважені рішення та постійно розвиватися📖📙.

На виставці представлено літературу📚📖, яка знайомить із законодавчою базою малого і середнього бізнесу, висвітлює теоретичні основи підприємства, описує технологію складання бізнес-плану. Автори видань повно та послідовно викладають порядок організації та ведення підприємницької діяльності, докладно висвітлюють теми обліку, звітності, оподаткування, кредитування, пропонують бізнес - ідеї. На сторінках книг-реальні історії становлення бізнесу, якими діляться підприємці, що досягли успіху.

Будьте сильними та успішними, майбутні підприємці! Втілюйте проєкти та народжуйте нові ідеї. Нехай рух уперед стане вашим кредо!