04.04.2021

Підписано ще два договори про співпрацю!

Підписано ще два договори про співпрацю!

1 квітня підписано ще два договори про співпрацю фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки в особі директора Станіслава Германовича Щеблюка з  державним професійно-технічним навчальним закладом «Камінь-Каширське вище професійно-технічне училище» в особі директора Корнійчука Анатолія Миколайовича та з закладом загальної середньої освіти «Камінь-Каширський ліцей» №2 Камінь-Каширської міської ради в особі директора Митчик Тетяни Йосипівни.

А також представники фахового коледжу відвідали Камінь-Каширський навчально-виховний комплекс №1.

Вихованці трьох навчальних закладів переглянули відеоролики про історію розвитку та сучасне життя фахового коледжу технологій, бізнесу та права, а також дізналися про професії, які можна здобути у цьому навчальному закладі.

Голова циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Тетяна Новосад та юрисконсульт  фахового коледжу Тетяна Маркеєва дали відповіді на запитання про умови вступу та навчання.

А студенти відділення «Харчових технологій» на чолі із майстром виробничого навчання Аллою Шабрило провели для присутніх майстер-клас із карвінгу – мистецтва художнього різьблення по овочах і фруктах.