09.05.2021

Підписано ще два договори про співпрацю!

Підписано ще два договори про співпрацю!

6 травня підписано ще два договори про співпрацю Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки в особі директора Станіслава Германовича Щеблюка з відділом освіти Колківської селищної ради в особі начальника Леоніда Олексійовича Новака та з Колківським вищим професійним училищем в особі директора Людмили Григорівни Панасюк.

Учні дев’ятих класів опорного закладу «Колківський ліцей» та студенти Колківського вищого професійного училища переглянули відео екскурсію Фаховим коледжем технологій, бізнесу та права, а також дізналися про професії, які можна здобути у цьому навчальному закладі.

Голова циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Тетяна Новосад та юрисконсульт фахового коледжу Тетяна Маркеєва дали відповіді на запитання про умови вступу та навчання.

А студенти відділення «Харчових технологій» під керівництвом майстра виробничого навчання Алли Шабрило уже традиційно провели для присутніх майстер-клас із карвінгу – мистецтва художнього різьблення по овочах і фруктах.

Директор опорного закладу «Колківський ліцей» Тетяна В’ячеславівна Бобік та директор Колківського вищого професійного училища Людмила Григорівна Панасюк провели екскурсію своїми навчальними закладами для директора та викладачів фахового коледжу.

Дякуємо цим начальним закладам за гостинність та вітаємо із підписанням договорів про співпрацю!