24.11.2022

Основні правові форми діяльності органів юстиції України з реалізації державної правової політики

Основні правові форми діяльності органів юстиції України з реалізації державної правової політики

17 листопада юрисконсульт Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки Тетяна МАРКЕЄВА організувала зустріч здобувачам освіти спеціальності 081 Право з представником Західного міжрегіонального управління юстиції Міністерства юстиції (м.Львів) Ярославом БУКАЛО.

Здобувачі освіти прослухали лекцію на тему: «Основні правові форми діяльності органів юстиції України з реалізації державної правової політики», в ході якої Ярослав БУКАЛО розповів про основні напрямки діяльності управління юстиції, а також про практичні аспекти роботи Європейського суду з прав людини.

Присутні мали можливість отримати практичні навички заповнення скарги до ЄСПЛ, а також почути про основні вимоги до подання документації та поради щодо звернення до суду. Також студентів зацікавила інформація щодо діяльності органів юстиції з реалізації державної правової політики.

Дякуємо представникам Західного міжрегіонального управління юстиції Міністерства юстиції (м.Львів) за цікаву та змістовну інформацію та запрошуємо до подальшої співпраці.