23.05.2022

Організація роботи основних виробничих цехів у закладах ресторанного господарства

Організація роботи основних виробничих цехів у закладах ресторанного господарства

18 травня у групі Т-31 спеціальності 181 "Харчові технології" відбулося практичне заняття з дисципліни "Організація виробництва в ЗРГ" на тему: "Організація роботи основних виробничих цехів у закладах ресторанного господарства" (викладачка Тетяна НОВОСАД).

Здобувачі освіти виконували завдання зі складання виробничої програми рибного цеху комбінату напівфабрикатів, розрахунків кількості напівфабрикатів та відходів при розробці рибної сировини.

Студенти використовували таблиці розрахунку, рецептури страв "Збірника рецептур страв та кулінарних виробів".

Викладачка консультувала та контролювала роботу кожного студента, дізнавалася, які труднощі виникали при виконанні певних розрахунків окремих завдань практичної роботи.

Виконання таких завдань на практичному занятті дає змогу забезпечити зв'язок із виробничими умовами, у яких працюватимуть майбутні фахівці.