15.05.2021

Новий навчальний посібник викладача фахового коледжу

Новий навчальний посібник викладача фахового коледжу

Для студентів технологічного відділення та заочного навчання в бібліотеці фахового коледжу з'явився ще один навчальний посібник під авторством викладача вищої категорії, методиста, голови циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Новосад Тетяни Іванівни.

У посібнику представлені основні законодавчі документи, які потрібні у виробничо-торговельній діяльності закладу ресторан¬ного господарства різних типів і класів, рекомендовані норми оснащення торгово-технологічним устаткуванням, кваліфікаційні характеристики професій працівників, приклади заповнення технологічних, калькуляційних карток та іншої необхідної документації.

Посібник орієнтовано на студентів денної та заочної форм навчання, також пропонується керівникам підприємств усіх форм власності для здійснення виробничо-торговельної діяльності ЗРГ.