03.07.2022

Нова освітньо-професійна програма Аутсорсинг бухгалтерських послуг та фінансовий аудит

Нова освітньо-професійна програма Аутсорсинг бухгалтерських послуг та фінансовий аудит

З 2022 року у фаховому коледжі здійснюється підготовка фахівців за спеціальністю 071 Облік і оподаткування за новою! освітньо-професійною програмою Аутсорсинг бухгалтерських послуг та фінансовий аудит.

Аутсорсинг бухгалтерських послуг – бізнес – напрямок, який набирає в Україні все більших обертів.

Все частіше підприємства доручають ведення своїх бухгалтерських справ стороннім фахівцям, які спеціалізуються на професійному наданні бухгалтерських послуг.

Аутсорсинг – це можливість розвитку власного бізнесу, завдяки якій досвідчений бухгалтер або бухгалтерська аутсорсингова компанія бере на себе відповідальність за ведення обліку, складання і подання фінансової звітності замовника.

Активний розвиток аутсорсингу бухгалтерських послуг та послуг з проведення фінансового аудиту можливий лише за наявності кваліфікованого персоналу. Використання провідних методів навчання у фаховому коледжі забезпечують формування саме таких сучасних, висококваліфікованих, конкурентоспроможних, ініціативних фахівців з новим перспективним способом мислення, здатних до швидкої адаптації до вимог сучасного бізнес-середовища!

Це надає широкі можливості спеціалісту – бухгалтеру не прив’язуватись до роботи з одним підприємством, а охоплювати широке коло фірм, надаючи їм послуги дистанційно.

Послуги бухгалтерського аутсорсингу часто надають і аудиторські фірми, на рівні з незалежними перевірками фінансової звітності відповідно до вимог національних та міжнародних стандартів бухгалтерського обліку й аудиту.

Підготовка фахівців у фаховому коледжі надає випускникам можливість успішного працевлаштування в аутсорсингових, консалтингових компаніях, аудиторських фірмах, в органах державного управління, підприємствах різних напрямів діяльності.

Фаховий молодший бакалавр з аутсорсингу бухгалтерських послуг та фінансового аудиту може займати посади:

  • бухгалтера-аутсорсера;
  • помічника аудитора;
  • асистента бухгалтера-експерта;
  • бухгалтера за напрямками діяльності підприємств;
  • офісного службовця (бухгалтерія, аудит);
  • касира-експерта;
  • ревізора;
  • інспектора-ревізора.

(Перелік посад, які може обіймати випускник, не є вичерпним)