21.04.2024
Навчальна екскурсія здобувачів освіти групи Р-31 у кафе "Базилік"
17 квітня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа під керівництвом викладачки технологічних дисциплін Світлани КИСЛЯК в рамках вивчення освітньої компоненти "Барна справа" під час семінарського заняття на тему: "Характеристика страв зарубіжної кухні. Технологія приготування фондю та суші" завітали у кафе "Базилік".
Під час навчальної екскурсії здобувачі освіти на базі практики ознайомилися із особливостями торговельно-виробничої діяльності закладу, асортиментом кулінарної продукції та взяли участь у майстер класі з приготування різних видів суші.
Дякуємо адміністрації та працівникам закладу за теплу та дружню атмосферу!