10.01.2023

Наші випускники.Тетяна Кунашенко (Балецька)

Наші випускники.Тетяна Кунашенко (Балецька)

Рубрика "Наші випускники" - Кунашенко (Балецька) Тетяна.

Фаховий коледж технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки закінчила у 2004 році, отримавши диплом молодшого спеціаліста з відзнакою за спеціальністю Товарознавство та комерційна діяльність та здобувши кваліфікацію товарознавця-комерсанта.

Після закінчення коледжу відразу влаштувалась на роботу в компанію "Світ канцелярії" продавцем в 2004 році. Пропрацювавши півтора року, отримала посаду менеджера, а пізніше - керівника гуртового відділу.

Паралельно з професійним зростанням здобула вищу освіту, закінчивши у 2013 році Київський міжнародний університет та отримавши диплом бакалавра з Товарознавства і торговельного підприємництва.

З 2018 року працює комерційним директором в компанії "Сервіс канцелярія" і є одним з її засновників.

Компанія "Сервіс канцелярія" є провідним постачальником канцтоварів і паперу в офіси міста Луцька та Волинської області.

Пані Тетяна з великим трепетом згадує студенські роки: "Приємно було навчатись у таких відданих своїй справі, професійних викладачів, які навчили законам і правилам торгівлі та прищепили любов до товарознавства і комерційної діяльності на благо людей".