06.02.2023

Наші випускники. Неля Кінах

Наші випускники. Неля Кінах

Рубрика "Наші випускники".

Неля КІНАХ - доктор педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та психології Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.

У нашому закладі Неля КІНАХ, на той час Луцькому комерційному технікумі, навчалася з 1994 по 1998 роки на спеціальності Харчові технології. Навчання продовжила у Тернопільському національному економічному університеті, де отримала ступінь магістра. Свою професійну діяльність розпочала в стінах рідного навчального закладу на посаді майстра виробничого навчання, а далі, з 2002 року продовжила викладачем спеціальних дисциплін.

З 2003 по 2010 рік працювала викладачем економіко-математичних дисциплін, а з 2010 по 2014 рік - завідувачкою кафедри менеджменту Волинського інституту імені В'ячеслава Липинського МАУП. З 2014 по 2019 роки працювала завідувачем відділення Волинського коледжу Національного університету харчових технологій, і з 2018 року за сумісництвом на посаді доцента кафедри педагогіки та психології Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти. З 2019 року і по теперішній час є доцентом кафедри педагогіки та психології Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти та є вченим секретарем Вченої ради цього закладу.

Згадка про коледж: "Студентське життя - це незабутні роки, які залишають назавжди свій слід у серці кожного студента. Прийшовши у коледж перед нами відкрились двері цікавого освітнього закладу, з'явилися нові можливості, нові мрії, переосмислились плани на майбутнє. Також спілкування з новими людьми, друзями внесло певний відбиток на формування себе як успішної особистості, яка прагне чогось досягти, стати професіоналом своєї справи.

Час проведений в коледжі згадую як один із найяскравіших і насиченіших періодів у своєму житті. Коледж подарував мені безліч корисних знайомств і зв'язків. Мої одногрупники працюють в різних сферах: хтось за фахом, хтось має свій бізнес, ми досі спілкуємося, дружимо сім'ями, допомагаємо один одному і підтримуємо. А сьогодні тут навчається мій син."

Побажання керівництву закладу, викладачам та здобувачам освіти: "Я щиро зичу, щоб Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки не зупинявся на досягнутому, щоб він постійно нуртував, стверджував себе щоденно. Найголовніше - динамічно рухався вперед, був дієвим, потужним, міцним. Бажаю шановним керівництву коледжу, викладачам і здобувачам освіти, щоб усі були здорові, пишалися своїм закладом як флагманом освіти і науки України! Мирного неба, щастя, наснаги і великих перспектив!"