25.03.2023

Наші випускники. Марія Лисенко

Наші випускники. Марія Лисенко

Рубрика "Наші випускники - наша гордість" - Марія Юріївна Лисенко, лучанка.

У Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки Марія навчалася з 2015 по 2018 рік. У 2020 році закінчила Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти "бакалавр", спеціальність «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і аудит», професійна кваліфікація «Бакалавр з обліку і оподаткування». У 2021 році - Волинський національний університет імені Лесі Українки та здобула кваліфікацію ступінь вищої освіти магістр за спеціальністю «Облік і оподаткування», професійна кваліфікація «Менеджер (управитель) з бухгалтерського обліку. Аудитор та професіонал з бухгалтерського обліку».

Марія Юріївна з 2018 року працює бухгалтером у ТзОВ «Волбуд».

Згадка про коледж: "Основне, що запам’яталося – це простота у відносинах з викладачами, що сприяло дружній атмосфері у групі, спрощувало проблемні ситуації та заохочувало до здобуття знань.

Значним плюсом у навчанні за спеціальністю "Облік і оподаткування" є високий рівень та широкий спектр отримання нових знань, які студенти здобувають у ході навчання. Він дозволяє, в подальшому при виборі професії, працювати як за основною спеціальністю, так і за багатьма суміжними, пов’язаними з економікою".

Побажання здобувачам освіти: "Бажаю, щоб курсові писались легко, іспити і заліки здавалися тільки на 12, щоб викладачі любили і допомагали. Нехай студентські роки будуть веселими, безтурботними і найулюбленішими, щоб подумки завжди хотілося повернутися в ці прекрасні студентські часи".