05.02.2023

Наші випускники. Катерина Панасюк (Гупало)

Наші випускники. Катерина Панасюк (Гупало)

Рубрика "Наші випускники" - Панасюк (Гупало) Катерина.

Фаховий коледж технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки закінчила у 2020 році, отримавши диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.

Здобуття вищої освіти продовжила в стінах рідного коледжу, вступивши на бакалаврське відділення за тією ж спеціальністю і в цьому році закінчує навчання та отримає диплом бакалавра за спеціальністю Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.

Свої лідерські, організаторські та креативні здібності Катерина реалізовує на посаді адміністратора готельно-ресторанного комплексу "Makis", успішно поєднуючи навчання та професійну діяльність.

Вважає, що саме навчання в коледжі та виконання обов'язків старости групи заклало фундамент розвитку управлінських та організаторських навичок та умінь, які тепер допомагають розвивати та втілювати в життя нові бізнес-ідеї.

З вдячністю згадує викладачів та адміністрацію коледжу, завдяки зусиллям яких роки навчання у коледжі були дуже цікавими і продуктивними, а також стали основою для саморозвитку і самореалізації.

"Хочеться побажати усім студентам мирного неба і ніколи не зупинятися на досягнутому!!!" - Катерина Панасюк.