21.10.2023

Наші випускники - наша гордість

Наші випускники - наша гордість

Рубрика "Наші випускники - наша гордість" -  Тетяна Володимирівна Заєць (Шевчук), народилася у місті Алчевськ Луганської області.

У Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки Тетяна навчалася з 1997 по 2000 рік. Продовжила навчання у Тернопільській академії народного господарства за спеціальністю "Облік і аудит" (2000-2003 роки) та Волинському державному університеті імені Лесі Українки за спеціальністю "Правознавство" (2003-2006 роки).

Тетяна Володимирівна паралельно із навчанням  працювала юристконсультом ДП "Луцький комбінат хлібопродуктів #2" (2000-2008 рр.). Починаючи з 2008 року і до сьогодні - головний спеціаліст департаменту соціальної політики Луцької міської ради.
Заміжня, виховує доньку та сина. 

Згадка про коледж: "Дружнє ставлення викладачів, невимушена атмосфера у навчальному процесі, гарно проведений час у колі однокурсників".

Побажання здобувачам освіти: "Цінувати час та використовувати його задля власного розвитку, зростання та самовдосконалення. 
Бажаю аби навчання було цікавим, а здобуті знання були корисними у майбутньому".