09.11.2023

Міжнародний турнір «Варшавська осінь - 2023»: українська студентка вражає своїми досягненнями

Міжнародний турнір «Варшавська осінь - 2023»: українська студентка вражає своїми досягненнями

Варшава приймала одну з найбільших спортивних подій року – Міжнародний турнір «Варшавська осінь - 2023» з художньої гімнастики. У цьому турнірі брали участь понад 300 спортсменів із різних країн світу, зокрема: Грузії, Польщі, Латвії, Литви та України, які під час змагань продемонстрували свою майстерність, красу та грацію. 
Серед найсильніших спортсменок турніру була студентка групи С-21 Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки Максимова Софія, яка в особистій програмі посіла друге місце, зачарувавши глядачів і журі своїм професіоналізмом, талантом, наполегливістю і відданістю спорту. Крім того, Софія Максимова виступила у складі української збірної, свідками вражаючого виступу якої були спортсмени та глядачі. Ця команда здобула нагороду «Найкраща команда» турніру, підкреслюючи високий рівень підготовки українських спортсменок.
Досягнення Софії Максимової та її команди свідчать про великий потенціал та талант українських спортсменок, які гідно представляють Україну на міжнародній арені. 
Вітаємо наших спортсменок та бажаємо їм успіхів і перемог у майбутньому.