24.05.2023

Майстер-класи для здобувачів освіти КЗЗСО "Боголюбського ліцею № 30 Луцької міської ради"

Майстер-класи для здобувачів освіти КЗЗСО "Боголюбського ліцею № 30 Луцької міської ради"

23 травня 2023 року циклова комісія харчових технологій та готельно-ресторанної справи у рамках профорієнтаційної роботи провели майстер-класи для учнів 9-х, 10-х та 11-х класів КЗЗСО "Боголюбського ліцею № 30 Луцької міської ради". Під час заходу голова ц/к Тетяна НОВОСАД, викладачі Світлана КИСЛЯК, Іванна КОСОВА, майстри виробничого навчання Андрій ЦЬОСЬ, Анастасія ВОЛКОВА, здобувачка освіти групи Т-31 Анастасія ПАЩЕНКО  за локаціями демонстрували та залучали учнів до приготування десерту "Трайфл з малиновим конфітюром" та безалкогольного змішаного напою "Мохіто".

Тетяна НОВОСАД ознайомила учнів зі спеціальностями 181 Харчові технології та 241 Готельно-ресторанна справа, роздала матеріали з контактами та посиланнями на соцмережі і сайт Фахового коледжу. Зустріч пройшла надзвичайно продуктивно, здобувачі освіти були дуже зацікавлені в нашому освітньому закладі, циклова комісія отримала запрошення від учнів та  вчителів школи завітати ще із профорієнтаційними заходами.

Щиро дякуємо педагогічному колективу і учням Боголюбського ліцею за теплу та дружню атмосферу, чекаємо вас у стінах Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки.