23.10.2024

Майстер-клас в ресторані грузинської кухні "Гобі" з приготування сучасних страв шеф-кухарем, випускницею фахового коледжу Асею ДІДУХ

Майстер-клас в ресторані грузинської кухні "Гобі" з приготування сучасних страв шеф-кухарем, випускницею фахового коледжу Асею ДІДУХ

22 жовтня 2024 року в рамках тижня "Ресторатора" циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас в ресторані грузинської кухні "Гобі" з приготування сучасних страв шеф-кухарем, випускницею фахового коледжу Асею ДІДУХ для здобувачів освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології.
Під час майстер-класу здобувачі освіти занурилися в світ кулінарії, ознайомились із особливостями торговельно-виробничої діяльності закладу, новітніми рецептурами та прийомами приготування грузинських страв: хінкалі з різними начинками, хачапурі, люля-кебаб та інших, а також насолодилися відмінним смаком і ароматом створених кулінарних шедеврів та поспілкувалися з шеф-кухарем Асею Володимирівною.
Дякуємо адміністрації та працівникам брендового ресторану "Гобі" за теплу та дружню атмосферу!