05.06.2021

Майстер-клас із карвінгу для гостей із Боратинської ОТГ

Майстер-клас із карвінгу для гостей із Боратинської ОТГ

2 червня фаховий коледж приймав гостей – вчителів трудового навчання та кухарів закладів освіти Боратинської ОТГ, які приїхали на майстер-клас із карвінгу - мистецтва художнього різьблення по овочах і фруктах.

Студенти спеціальності «Харчові технології» не перестають отримувати захоплюючі відгуки від здобутих у фаховому коледжі навичок із цього виду мистецтва.

Карвінгу вони навчаються на гуртку, який веде майстер виробничого навчання Алла Шабрило. Студенти разом із Аллою Оксентівною відвідали чимало закладів освіти, де показували присутнім викладачам, учням та студентам, як можна із редьки, яблука, чи цибулі зробити кулінарні шедеври.

Цього разу гості із Боратинської ОТГ завітали до фахового коледжу, де ознайомилися зі спеціальностями, познайомились із викладачами та взяли участь у майстер-класі з карвінгу.

Алла Оксентівна розповіла особливості мистецтва художнього різьблення по різних овочах і фруктах, показала інструменти, з якими можна працювати та продемонструвала найлегші та найшвидші способи різьблення.

Кожен мав змогу сам спробувати створити лебедя із яблука, чи квітку з редьки.

Отримані знання вчителі трудового навчання та кухарі закладів освіти зможуть використати і під час проведення гуртків у стінах свого навчального закладу, і під час прикрашання власного святкового столу вдома.