29.04.2023

Лікарські препарати, їх безпечне та контрольоване застосування студентською молоддю

Лікарські препарати, їх безпечне та контрольоване застосування студентською молоддю

24.04.2023 року, о 12 годині в актовій залі в рамках тижня безпеки життєдіяльності для здобувачів освіти другої зміни проведено показове заняття у вигляді бесіди із вікториною на тему "Лікарські препарати, їх безпечне та контрольоване застосування студентською молоддю".

Метою заняття було мотивувати здобувачів освіти до безпечного та контрольованого застосування лікарських препаратів, розглянути основні поняття фармації, розкрити їх сутність, попереджуючи самолікування, з обговоренням можливих наслідків.

Для усвідомлення позиції цільової аудиторії проведено попередньо тестування із актуальними питаннями. Аналіз анкетування дозволив більш влучно підібрати запитання вікторини.

На занятті здобувачі освіти дослідили суть основних понять в фармації, обговорили відповіді тестів, обґрунтовано вибрали відповіді.

Застосовані методи навчання продемонстрували позитивний вплив на самоорганізацію, свідоме відношення до лікарських засобів, активізацію їх пізнавальної діяльності, формування ключової компетентності здоров'язберігаючого спрямування.

Поєднані дослідницька та інноваційна діяльність дозволили донести значимість контрольованого вживання лікарських засобів.

Розглянута інформація корисна і здобувачам освіти, і викладачам, і пересічному свідомому громадянину, особливо в здоров'язберігаючих цілях.