21.09.2023

Лекторій для майбутніх юристів

Лекторій для майбутніх юристів

20 вересня здобувачам освіти 3 курсу спеціальності Право в рамках вивчення дисципліни "Адміністративне право" проведено лекторій на тему: "Адміністративне правопорушення. Заходи адміністративної відповідальності". Старша інспекторка з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності з дислокацією у Волинській області Управління дотримання прав людини Національної поліції України Наталія Бартошук розповіла майбутнім юристам про діяльність Національної поліції в сфері забезпечення охорони прав і свобод людини під час адміністративного затримання; заходи адміністративної відповідальності; про впровадження інноваційної системи Custody RECords, мета якої - підвищення стандартів надання поліцейських послуг, забезпечення дотримання базових прав громадян, унеможливлення безпідставних скарг на дії поліцейських.
Інспектор відділу протидії кіберзлочинам  у Волинській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України, лейтенант поліції Юрій Кухарчук наголосив про формування у здобувачів освіти особистої відповідальності за дотримання чинного законодавства у сфері кібербезпеки, розкрив особливості дотримання базових правил кібергігієни. Закликав бути обачними, оскільки щоденно шахраї намагаються заволодіти коштами громадян, використовуючи різні злочинні схеми.
Під час зустрічі з представниками правоохоронних органів також була проведена профорієнтаційна робота зі здобувачами освіти щодо можливості співпраці та подальшого працевлаштування.