05.10.2022

Кваліфікаційну пробну роботу з навчально-виробничої практики складено!

Кваліфікаційну пробну роботу з навчально-виробничої практики складено!

28-29 вересня здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології склали кваліфікаційну пробну роботу з навчально-виробничої практики.

Практичні завдання та відповіді здобувачів освіти оцінювала комісія у складі завідувачки відділення Харчових технологій та заочного навчання Ніни КОВАЛЬЧУК, голови циклової комісії Харчових технологій та Готельно-ресторанної справи Тетяни НОВОСАД, майстра виробничого навчання Андрія ЦЬОСЯ та голови комісії - директора рекреаційного комплексу "Рестпарк" Назара ГУСАКА.

Під час виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички з приготування страв і кулінарних виробів, отримані при проходженні навчально-виробничої практики, а також теоретичні знання з освітніх компонент циклу професійної підготовки.