Кваліфікаційний іспит з виробничої практики у групі Т-32
24 та 27 червня здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології склали кваліфікаційний іспит з виробничої практики.
Практичні завдання та відповіді здобувачів освіти оцінювала комісія у складі завідувачки відділення харчових технологій та заочного навчання Ніни Ковальчук, голови циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Тетяни Новосад, викладачки циклової комісії Іванни Косової і голови комісії - директора рекреаційного комплексу "Рестпарк" Назара Гусака.
Під час іспиту здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички з приготування страв і кулінарних виробів, отримані при проходженні виробничої практики, а також теоретичні знання з навчальних дисциплін циклу професійної підготовки.