Кваліфікаційна пробна робота з навчально-виробничої практики
Здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа склали кваліфікаційну пробну роботу з навчально-виробничої практики.
Практичні завдання та відповіді здобувачів освіти оцінювала комісія у складі завідувачки відділенням харчових технологій та заочного навчання Ніни КОВАЛЬЧУК, голови циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Тетяни НОВОСАД, викладачки Світлани КИСЛЯК, майстрині виробничого навчання Анастасії ВОЛКОВОЇ та голови комісії директорки ресторану "Прага" Оксани СІНЧУК.
Під час виконання завдань здобувачі освіти фахового коледжу продемонстрували хороші практичні вміння та навички з обслуговування відвідувачів, підбору посуду, приборів до страв та напоїв, сервування столів, складання серветок, подавання страв та напоїв, отримані при проходженні навчально-виробничої практики, а також теоретичні знання з освітніх компонент циклу професійної підготовки.